Nederlands  English

Newton

Voor meer informatie, prijsvergelijk of aanbieding...
Vraag hier uw orderpicking systemen aan!
orderpicksysteem   orderpicksysteem   orderpicksysteem

Over Newton
De groep bedrijven waar Newton deel van uit maakt, richt zich op diverse markten met uiteenlopende klantgroepen.

Newton is opgericht in 1993 en heeft projecten gerealiseerd voor grote bedrijven en het MKB in uiteenlopende branches. Enkele voorbeelden van producten waarvoor wij projecten hebben uitgevoerd zijn: huishoudelijke apparaten, auto's, CD's, DVD's, metaalproducten, medicijnen, kunststof, cosmetica, koffie, suiker, tabak, kauwgum, drop, brillen, contactlenzen.

Wij zijn een dynamische bedrijvengroep die voorop wil blijven lopen waar het gaat om nieuwe technologische ontwikkelingen.

Bezoek ook:
www.newton.nl
www.robopos.com/automation
www.newtonpackaging.nl
www.docudistri.nl

De Aanpak
Centraal bij onze projecten staan goed geformuleerde uitgangspunten, het te bereiken doel en de bijbehorende specificaties. Er is veel aandacht voor software en belangrijke details, de planning en de communicatie. Na een uitgebreide analyse worden er een aantal concepten bedacht en schetsmatig uitgewerkt inclusief lay-out tekeningen, capaciteitsberekeningen en richtprijzen.

Van elk concept worden vervolgens de voor en nadelen afgewogen en uiteindelijk worden er wel overwogen keuzes gemaakt. Het meest geschikte concept wordt vervolgens in detail uitgewerkt.

RoboDistri
Newton BV levert een groot pakket aan kwalitatief hoogstaande dispensers. RoboDistri dispensers van Newton zijn geavanceerd en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast worden de dispensers gekenmerkt door een simpele bediening met overzichtelijke operator software.

Heeft u plannen om uw orderpicking proces op te zetten, uit te breiden of te optimaliseren?
Neem dan nu contact met ons op!


uitgifte proces    uitgifte proces    uitgifte proces    uitgifte proces